Kontakta oss 040 - 22 79 00

Välkommen till BRC.se

Om BRC i Malmö AB

"BRC tillgodoser varje kunds unika behov genom att leverera marknadens bästa helhetslösningar inom information, kommunikation, säkerhet och underhållning i fordon."

1969 bildades BRC i Malmö, då med 3 st anställda. Företaget startade som grossistförsäljare av bilstereoprodukter och öppnade så småningom även egen butik och monteringhall. Sortimentet har breddats kraftigt sedan dess med stort sortiment inom mobiltelekomprodukter och hemelektronik. I vår strävan att erbjuda våra kunder ett komplett sortiment arbetar vi löpande med att bredda vårt produktsortiment.

Idag är BRC ett storföretag med kunder i hela Sverige och vi tar även steget fullt ut och lanserar nu en ny hemsida där du som kund enkelt kan finna information om och enkelt kan handla produkter ur vårt sortiment.

Önskar du mer hjälp finns vi, under kontorstid, alltid tillgängliga på telefon, bara ett telefonnummer bort. Naturligtvis är du mer än välkommen till vår stora butik i Malmö.

Med ett mycket stort sortiment med produkter från både små och stora varumärken, med tillverkarna i ryggen, förstklassig personal och ett uttalat fokuserande på kundvård har vi skaffat oss en branschledande position. Nyckelord rakt igenom vår verksamhet är upplevelser och kvalitet, två ord som tillika är garantier från oss till dig.

Med mervärden som bl. a. telefonsupport för internetkunder och montering i hela Sverige är vi redo att ta steget mot nya höjder.

Välkommen!

 

Personalen
på BRC i Malmö