Kontakta oss 040 - 22 79 00

Välkommen till BRC.se

Montering i Malmö

Vi på BRC har en av sveriges största och modernaste monteringshallar inom branschen och vi hjälper gärna till med monteringen av din utrustning. Du får en professionell montering av våra kunniga och erfarna montörer. Vi monterar allt från skärmar i nackstöd, bilstereo och stora ljudanläggningar. Behöver du ett godkänt larm? Det fixar vi som auktoriserad verkstad! Bara lämna in bilen och njut, av att inte bara få jobbet gjort snyggt och proffesionellt, utan även med 1 års garanti.

Så funkar det

För mindre arbeten har du möjlighet att boka en "väntetid" vilket innebär att vi utför arbetet medan du i lugn och ro läser en tidning i vår väntesektion. Det finns tre olika tider att välja på under dagen och det är:

  • 8.30
  • 12.30
  • 15.00

Du väljer den tid som passar dig bäst. Dessa "väntetider" är väldigt populära så var ute i god tid så vi kan boka en dag som passar dig perfekt.

Ett annat alternativ, som gäller för större arbeten och även för dig som vill ha arbetet gjort så fort som möjligt, är att vi får tillgång till bilen under en dag. Då lämnar du bilen innan 8.30 så är den klar senast 17.00 och du har möjlighet att hämta bilen fram till 17.00. Skulle du inte ha möjlighet att hämta bilen på kvällen så går det lika bra att hämta den dagen efter och då står givetvis bilen inne i verkstaden, skyddad av lås och larm, över natten.

Vi har även plats för lastbilar, bussar, husbilar och de flesta större fordon.

För tidsbokning ring vår kundmottagning på telefonnummer 040 - 22 79 00